Teematuotanto - päivittäiseen käyttöön

Teematuotanto on laadukkaan ja edullisen sisällön lähde.

Paikallisuutta korostavien lehtien näkökulmasta Teematuotannon hyöty on sen kyvyssä ratkaista äkilliset materiaalitarpeet; mistä soveltuvaa teemasisältöä saa, jos teeman koko esimerkiksi yllättäen kasvaa tai suuri ilmoittaja vetäytyy?

Juttupankkia suunnitelmallisesti käyttävien lehtien näkökulmasta hyöty on toisaalla. Valmiin, lukijoita kiinnostavan materiaalin ostaminen edullisesti on helpompaa ja varmempaa kuin juttujen ideoiminen itse ja teettäminen usein kalliimmalla paikallisilla avustajilla.

Teematuotannon jutut käsittelevät niin yleisiä asioita ja ilmiöitä, että aiheet ovat aina myös paikallisia. Teematuotannon jutut ovat ajattomia, jolloin ne ovat aina ajankohtaisia. Kaikki Teematuotannon jutuissa haastatellut henkilöt edustavat oman alansa valtakunnallisia toimijoita.

Ennen kaikkea Teematuotannon juttuaiheet ovat lukijasi kannalta kiinnostavia ja saavat hänet viihtymään julkaisusi parissa.

Teematuotanto haluaa olla osa jokaisen suomalaisen sanomalehden ja viestintätoimiston päivittäistä sisältöprosessia. Kuin toimituksen osasto, joka ei sijaitse saman katon alla, mutta joka on aina tavoitettavissa, aina valmiina tarjoamaan laadukasta ja heti valmista sisältöä nopeasti, helposti ja edullisesti. Käymällä Teematuotannon juttulistaa läpi huomaat, että käytännössä jokainen Teematuotannon juttu käsittelee aihetta, jonka suuri osa lukijoistasi arjessaan kohtaa. Teematuotannon jutut vastaavat haastavien alkuviikkojen tai hiljaisten kesäkuukausien kysyntään.

Teematuotannon käyttäminen keventää toimituksen työtaakkaa ja vapauttaa toimituksen omia resursseja sanomalehden päätyöhön: paikallisten uutisten raportointiin.

Käytätkö jo jotakin toista juttupankkia tai uutispalvelua? Silloin tiedät, että useat juttupankit ja uutispalvelut perustuvat sitovaan vuosiasiakkuuteen. Juttupankit siis veloittavat asiakasta ilman että asiakas pääsee itse päättämään, minkä osan juttupankin sisällöstä hän todella haluaisi ostaa ja maksaa. Teematuotannon juttupankki toimii päinvastoin. Asiakkaana kiertelet Teematuotannon osastoilla ja tutustut tarjontaan, kunnes olet valmis tekemään ostopäätöksesi. Teematuotannon juttupankissa maksu tapahtuu vasta ostopäätöksen jälkeen.

Mihin tarvitset Teematuotannon juttupankkia? Sen tiedät itse parhaiten. Voit käyttää Teematuotannon kevyempää asiasisältöä edustavia juttuja vaikkapa tasoittamaan viikonvaihteen tai hiljaisen alkuviikon kysyntäpiikkiä. Ehkä julkaiset juttuja osana tavallista arkipäivän irtonumeroa tai koostat niistä jotakin tiettyä aihepiiriä käsittelevän teemanumeron helposti, nopeasti ja edullisesti.
Teematuotannon asiakkaana et enää koskaan tunne huolta siitä, kuka tekee lisää juttuja kun käytettävissäsi olevat toimitusresurssit eivät riitä materiaalitarpeen täyttämiseen. Teematuotanto tekee ja auttaa.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, yksi asia on varma: Teematuotanto on helppo, nopea ja usein halvin ulkopuolinen sisällöntuottaja.

Etkö ole vielä asiakas? Ota yhteyttä niin kerron lisää:

Teematuotanto Oy
044 5917 306
jarno.keskinen(at)teematuotanto.fi